Design Web Development Marketing VALMAX
Valmax Digital is recognized as one of the top Custom Software development companies  by SelectedFirms
20. 12. 2021
355

Valmax Digital визнано однією з найкращих компаній з розробки програмного забезпечення на замовлення за версією SelectedFirms

Ми раді повідомити, що провідний дослідницький портал SelectedFirms назвав Valmax Digital однією з найкращих компаній з розробки програмного забезпечення на замовлення у 2023 році.

Чому Valmax?

Valmax – провідна компанія з розробки програмного забезпечення з офісом у Швейцарії, яка надає широкий спектр цифрових послуг клієнтам по всьому світу. Нещодавно компанія була визнана однією з найкращих компаній-розробників програмного забезпечення та агентств цифрового маркетингу 2023 року за версією SelectedFirms, відомої платформи, яка складає рейтинг найкращих ІТ-фірм світу.

SelectedFirms – це відома платформа, яка аналізує та оцінює різні ІТ-компанії на основі їхнього досвіду, відгуків клієнтів та загальної ефективності. Платформа відома своїм об’єктивним та неупередженим процесом оцінювання, що робить її визнання дуже бажаним у галузі.

Valmax отримала визнання SelectedFirms за свою виняткову роботу у сфері розробки та підтримки програмного забезпечення. Компанія має команду висококваліфікованих і досвідчених ІТ-фахівців, які надають видатні рішення клієнтам у різних галузях.

ІТ-послуги Valmax включають консалтинг, брендинг, індивідуальний дизайн та розробку. Визнання Valmax від SelectedFirms ілюструє відданість компанії наданню клієнтам високоякісних цифрових рішень. Компанія прагне бути в курсі найсучасніших технологічних тенденцій та пропонувати інноваційні та масштабовані рішення, які відповідають унікальним потребам своїх клієнтів.

Замовити сайт для твого бізнесу

ДЯКУЄМО ЗА ЗВЕРНЕННЯ!

Заявка успішно відправлена. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Ви запрошені на зустріч для обговорення Вашого проекту.